Menu image

Financiële kalender voor Nederland

Klik hier om aan te melden.

Financiële agenda komende week

Het is begin 2015 en de tijd van de jaarlijkse algemene vergaderingen van aandeelhouders en beslissingen over het dividend staan er weer aan te komen, dus wellicht een idee om deze pagina regelmatig te bezoeken.

Onderstaand zoals gebruikelijk de financiële agenda voor de komende zeven dagen. U kunt ook hier klikken voor de eerstkomende dertig financiële gebeurtenissen of hier voor een overzicht van bedrijven per index (AEX, AMX, AScX), inclusief de eerstvolgende gebeurtenis en links naar financiële informatie per bedrijf.

Cryptocurrency

U hebt vast wel gehoord van Bitcoin, een nieuwe manier van betalen, een nieuw soort geld.

Naast Bitcoin zijn er veel meer cryptocurrencies en één van die currencies is wellicht de nieuwe manier van betalen in de toekomst: Electroneum. Voor nu ben ik begonnen Electroneum te genereren, en nee, dat genereren van Electroneum is duur. Maar Electroneum is wellicht een goede investering. Als de problemen die naar voren kwamen kort na het lanceren van Electroneum zijn opgelost, stijgt Electroneum wellicht op eenzelfde manier als Bitcoin heeft gedaan.

En nu de populariteit van Bitcoin toeneemt ben ik een pagina begonnen met de hoogste prijs van Bitcoin ooit.

Geen gebeurtenissen voor de komende week.

Diversen financieel en niet fincieel

Vindtelefoonnummers.nl helpt u bij het vinden van de financiële telefoonnummers van bedrijven binnen Nederland.

Miljonair worden

Wel eens gedacht aan miljonair worden via internet? Kijk op Internetmiljonairs hoe je dat zou kunnen doen.

En toch even benadrukken dat u met het runnen van een horeca gelegenheid wellicht ook rijk kunt worden. Kijk hiervoor op horeca makelaar.